Darfor faller ni stav partners som inte kan bloja sig

Darfor faller ni stav partners som inte kan bloja sig

Flera kvinn dras mo – framforallt – man, skad tillika kvinnor, sasom ick behandlar dem tillsammans hansyn sam skanker saken da love och uppmarksamhet de fortjanar i en forhalland. Kanner ni igen dej? Dags att avsluta monstret.

En forsvarsmekanism eller stav det befinner sig odla narvarand du antaga att love ser ut? Oavsett ar det e destruktivt modell saso behover brytas darfor att du skall ma precis duktig sam fa vara med om autentisk love.

Forra forskning age bland ovrig visat att en bruten anledningarna at det har monstret befinner si att flertal kvinn attraheras itu karlar tillsammans nago narcissistisk karaktar. Det ar inte narcissismen i sig som lockar, det inneha snarare att bega tillsammans att narcissistiska karla ar grymt sakerstalla gallande sig sjalva, ar utatriktade sam ager latt att fa observans. Det utfor att dom upplevs saso charmiga, sarskilt nar de lar berora nya manniskor. Skad forsenad tar det halt, herre kommer inte djupare – sam i varsta nedgang tar relationen nagon dalig vandning.

Okej kan det existera dynamisk tillsammans spel och strack nedanfor somliga perioder i livet, andock ifall du letar postum nagot mer bestaend befinner sig det centralt att bryta det har monstret. Skada emedan galler det att forsta hursa hane sa ideligen faller forut skitstovlar, alternativt partners som icke later dig ejakulera nara samt drar sig tillbaka nar du ni borjar visa indikation gallande narmiljo samt sarbarhet. Narvarande ar markli bruten dom vanligaste forklaringarna.

1. Ni antar inte att bestandig lov funnits

Ifall n icke allena antaga att akta karlek funnit okar risken att ni dras mot andra persone sasom ager anknytningssvarigheter. Om ni icke allena antaga att du fortjanar att alskas ”pa riktig” soker n de heller ick mot karleksfulla, bringa partners. Ni kan aven ha forutfattade sentense ifall hur ett sunt affar skall beskada ut, influerat bruten va du sett hos manniskor i din narhet. Test avsluta det destruktiva beteendet genom att uppfora kungen din sjalvkansla, garna tillsammans hjalp itu sjukvardsbehandling.

2. Ni vill omarbeta dem

Okej ske det att manniskor forandras. Men oddsen befinner si daliga samt du riskerar att hamna i beroendestallning och att ert forhallande gar ut kungen att du alltid soker konfirmation hos din medspelare, vilket kan bli traligt forut ede bagge. Ni letar efter – alternativ skapar jag – marke gallande att de visar sin karlek. Nog kommer n att ma illa fran forhallandet, sa test sok en tillsammans fullkomligt andra kvaliteter istallet.

3. Du promenera igang gallande utmaningen

Spanningen och spe i borjan fran e karleksforbindelse kan vara utmanande i borjan. Men postumt en tag vill hane att don skall stabilisera sig. Ifall din delagare fortsatter att grepp dig gallande halster sam du koper situationen, kan det existera darfor att ni uppskattar osakerheten och utmaningen. Inget felaktigt i det, skad n bor du veta ditt rostning.

4. Dina foraldrar age inte visat emotione

Dina foraldrars affar satter nago monster pro din upplevelse fran relationer, villig mumsigt samt villig vark. Aven deras fason att visa karlek paverkar ditt eget taktik att beskriva dina kanslor. Om ni fick jobba forut dina foraldrars observan samt omhet ar risken bamse att du overfor det beteendet mot dina egna relationer – stav det befinner sig det slut sattet du befinner si kand tillsammans. Kanner ni upprepa dig i detta kan samtalsterapi assist dej.

5. Din egen anknytningsmodell

Problemet kan samt samlag i din egen samband – n kan sjalv hava problem tillsamman att presentera kanslor och dumpa andra tatt inpa samt valjer eftersom partners som beter sig pa synonym metod, darfor at slippa fragor. Detta kan vara komplicerat att bikta pro sig jag. Nago terapeut kan assistera dej att folja narmare det underliggande problemet – samt losningar.

6. Tidigare forhallanden tillats de att tro att ni ej fortjanar battre

Dina forra erfarenheter formar de sam kanner ni de traffad itu den narvarand artikeln befinner si risken stor att dina forra forhallanden visat dig en snett foto om Etiopien-kvinnor av verklig karlek. Utfor opp tillsammans det forflutna. Test att se struktur samt bedja beredvilligt dina vanner om avlastning darfor at att analysera sam peka ut daliga egenskaper samt handelser i dina fordom kondition – be de dar att existera valdsamt arliga.